Om JBR

JBR Dentaltekniska AB är ett resursstarkt fullservicelabb med en mängd av erfarenhet.

Sedan starten 1974 har målet varit att ständigt ligga i den tekniska frontlinjen med nya utvecklade metoder och material. Vi investerar därför fortlöpande i utrustning och kompetensutveckling för att ligga i fas med – och ofta före – våra kunders behov. JBR var bl.a. ett av de första svenska laboratorier, som kunde erbjuda KBF-protetik och helkeramer.

Våra stora resurser i personal och utrustning, och nära samarbete med tandläkare och leverantörer, innebär att vi kan hålla högsta kvalitet i material och utförande, estetik och passform. Inget arbete anses avslutat förrän vår kund och deras patient är nöjda.

Från vårt laboratorium i Helsingborg betjänar vi privata och offentliga tandvårdsenheter i hela landet – från Luleå i norr till Ystad i söder. Även om de geografiska avstånden kan vara långa, strävar vi alltid efter en nära och personlig kontakt mellan våra tekniker och kunder.

Vår servicegrad är hög med korta leveranstider och fri frakt till och från våra kunder. Inom Helsingborgsregionen sker hämtning och lämning med eget bud, vilket ytterligare minskar behandlingstiden för tandläkare och patienter i vårt närområde.